MINA TJÄNSTER & PRISER

INDIVIDCOCHNING

Här ligger fokuset på dig som individ där jag som Coach hjälper dig att nå det mål som du satt upp och jag hjälper jag dig att identifiera de livsområden som i dag håller dig tillbaka för att nå storheten som finns inom dig!

Jag ser gärna att vi spenderar åtminstående 3 sessioner tillsammans för att få momentum i förflyttningen som du ska göra men för mig är det viktigt att du kan avsluta samarbetet precis när du vill om det inte känns rätt för dig.

Pris

Privatkunder: 560kr/h + Moms

Företagskunder: 800kr/h + Moms

LEDARSKAPSCOACHNING

Det finns många duktiga ledarskapsutvecklare som arbetar med att sätta upp 2-3 dagars kurser i något specefikt område där du kan slipa dina färdigheter inom. Utamningen med detta som jag ser det är att det blir ofta generiska och det kan vara svårt att översätta det du lärt dig i just din vardag med just dina utmaningar.

Därför utgår jag alltid ifrån där du står just nu. Vad har du för utmaningar just nu, stora som små inom ledarskapet? Tillsammans går vi igenom din situation och sätter upp en åtgärdsplan.

Jag vill gärna jobba kort- och långsiktigt med dig. Vi ska implementera snabba åtgärder för att hantera din utamning men långsiktigt vill jag tillsamman med dig utforska dina egenskaper som ledare. Hur påverkar du dina medarbetare? Vad har du för låsningar inom andra livsområden som påverkar dig som ledare? Vilka ”blindspots” har ditt ledarskap?

Pris

Företagskunder: 800kr/h + Moms